Onze aanpak

Ontdek hoe we online merken bouwen met de marketing runners methode.

Workshops

Bij Pulse zijn we er om je te inspireren en te motiveren. Daarom beginnen we effectief, maar in alle rust aan de voorbereiding op jouw unieke merkmarathon. Dat is cruciaal, want zo voorkomen we dat je halverwege de moed opgeeft.

In de workshops analyseren we jouw merk en helpen je bij het versterken van je werkgeversmerk.

Strategie

Wat is bestemming? Waar wil je heen met je merk? Met welke boodschap? Voordat je jouw merkmarathon gaat lopen moeten we een route uitstippelen om bij je eindbestemming te komen. Dit vraagt geduld, discipline en toewijding, maar de beloning? Onbetaalbaar!

Door middel van verschillende sessies werken binnen een strak proces werken we jouw unieke merkstrategie uit.

Branding

Wij zijn er voor merken die een verhaal te vertellen hebben en daarom zorgen we voor ijzersterk brand design. We voorkomen blessures in jouw merkmarathon door ervoor te zorgen dat jouw branding haarfijn aansluit op jouw unieke merkstrategie. Je uitstraling zegt namelijk alles over je merk en wie je zegt te zijn.

Ook helpen we je met het bouwen van een sterk werkgeversmerk, want zonder goede mensen haal je de eindstreep niet.

Online campagnes

De finish halen, daar gaat hem om. Om jouw merk online te excelleren, zetten we stevige merk en salescampagnes in om jouw doelgroep te bereiken en verleiden. Door middel van SEO, SEA en Social Media campagnes bereiken we gezamenlijk te eindstreep.

"Elke agency zou moeten werken met de aanpak van Pulse. Maar het echte onderscheid zit in de emotionele betrokkenheid."

Arjen Bemmelmans

Merkstrateeg, Pulse