Leer, groei en bouw aan een sterker merk

Ontdek ons aanbod van workshops die je helpen bij het bouwen en versterken van je merk.

Aanbod

Onze workshops

Leer, groei en verbeter je merk met onze interactieve workshops. Of je nu op zoek bent naar inzichten in employer branding, een grondige brandscan wilt laten uitvoeren of praktische trainingen wilt volgen om je merk te versterken, wij bieden regelmatig workshops aan die jou en je team vooruit helpen.

Employer Branding Workshop

Leer de strategie├źn en best practices die jouw organisatie naar de volgende fase van groei kunnen brengen

Brandscan

We analyseren jouw merkidentiteit, merkpositionering en merkvolwassenheid om een helder beeld te krijgen van waar je staat en waar je naartoe wilt.

Meer dan gewoon een workshop

Jouw groeipad ligt hier!

Neem de volgende stap voor jouw merk op het gebied van marketing, leiderschap, cultuur en design. Onze workshops zijn door experts samengesteld om jou te laten groeien.

Wordt beter in wat je doet

Boost jouw inspanningen door vanuit de juiste kennis en inzichten te handelen. Wij helpen je met praktische opdrachten en informatie te groeien in wat je doet.

Verdien een certificaat

Deel je splinternieuwe certificaat via LinkedIn of hang deze aan je muur zodra je de employer branding workshop hebt voltooid.

Breidt je netwerk uit

Kom in contact met gelijkgestemde professionals tijdens onze workshops.

Waarom zou je pulse kiezen?

Dit zeggen onze klanten

"Ik zou de Employer Branding Workshop zeker bij wat grotere MKB organisaties aanraden. De concrete tips waren heel fijn."

Michael

Business Developer, Artiflex

"De workshop was heel interessant en goed te volgen. Er was ruimte voor discussie onderling wat ook voor interessant inzichten zorgde."

Quinten

Marketeer, Blinkr

MEDIA-CREATORS
"De cijfers en feiten die te zien waren vond ik erg goed. Wat dit extra betrouwbaar maakte was dat Arjen soms bronnen noemde, dat wekte bij mij heel veel vertrouwen."

Lennart

Eigenaar, Media-Creators

Train je 5 of meer mensen?

Bij Pulse bieden we de mogelijkheid voor in-company trainingen. Wil je de brandscan of employer branding workshop met 5 of meer mensen? Dan komen we op locatie.