Websites

Om de kracht van je merk te ontketenen

Je website is het middelpunt van al je digitale communicatie. Bij nagenoeg elke organisatie maakt de doelgroep eerst kennis met je website voordat ze in direct contact komen met het bedrijf. Een merkgerichte website geeft je bezoeker de beste impressie voordat ze direct contact opnemen.

Gallery

Check onze websites

Ernst Baas

Aanleg en ontwikkeling van designtuinen
Website bekijken

Blinkr

Internationale recruitment organisatie
Website bekijken

Woonboulevard sliedrecht

Lokale groep van zo'n 40 ondernemers op e woonboulevard
Website bekijken

Merkgericht

In deze digitale wereld is een goede website belangrijk voor bedrijven. Zo kunnen klanten makkelijk met je merk verbinden. Een goede website laat zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Bij Pulse maken we mooie websites die goed passen bij jouw bedrijf. We helpen je graag met een website die past bij jouw merk en klanten aantrekt.

Bouw moderne websites met Webflow

Webflow is goed voor het maken van nieuwe websites omdat het makkelijk te gebruiken is. Het maakt niet uit of je een ontwerper, iemand die websites maakt of een bedrijf hebt, met Webflow kun je mooie websites maken die mensen leuk vinden.

Intuitive Interface

De gebruiksvriendelijke interface van Webflow maakt het eenvoudig om websites te ontwerpen en aan te passen zonder enige codeerkennis.

Krachtige ontwerp mogelijkheden

Met Webflow heeft u volledige controle over het ontwerp van uw website, van lay-out en typografie tot animaties en interacties.

Naadloze integratie met andere tools

Webflow kan naadloos worden geïntegreerd met populaire tools en services, waardoor u uw workflow kunt stroomlijnen en de functionaliteit van uw website kunt verbeteren.

Aanpak

Zo helpen we jou aan een merkgerichte website

MerkStrategie

We ontdekken hoe we jouw bedrijf op een aantrekkelijke en authentieke manier kunnen presenteren. Zo vinden we aansluiting bij je doelgroep en doe je het anders dan je concurrent.

Wireframe

Dit is de bouwtekening van je website. We bepalen welke pagina's, teksten en afbeeldingen we willen laten zien. Hier ontstaat de boodschap van je website

Design

Tijdens de designfase wordt duidelijk hoe jouw website eruit komt te zien. De huisstijl van jouw merk wordt aan het wireframe toegevoegd.

Webflow ontwikkeling

Wanneer het design klaar is dan bouwen we je website in Webflow. Zo zorgen we dat je website aan al jouw eisen en het originele ontwerp voldoet.

Merkgerichte websites die je cijfers boosten

Onze merkgerichte websites zijn ontworpen om een naadloze gebruikerservaring te bieden en betekenisvolle betrokkenheid te stimuleren. Met verbluffende beelden en intuïtieve navigatie creëren we een online aanwezigheid die een blijvende indruk achterlaat.

Merkzichtbaarheid en herkenning vergroten

Boost het vertrouwen van je bezoekers

Maximaliseer conversies en genereer inkomsten